tiistai 20. toukokuuta 2014

Liikaa mahtavia tapahtumia

Huh huh, kyllä huomaa, että kesä tulee. On niin paljon tapahtumia joihin haluaisin osallistua ja välillä pitäisi treenatakkin!

Ollaan käyty nyt parissa mätsärissä tsemppaamassa tuttavani chihuahuaa ja joka kerta on ollut hillitön helle! Olkapää parkani meinasi palaa... Sitä seuraavissa mätsäreissä ideana olis Leevinkin osallistua (hui)...
Ah, vihdoin on lämmintä! Mätsäri tunnelmat oli Väinöllä naatinalliset.
Ollaan myös osallistuttu koulutuskeskuksemme yhteislenkille, joka oli aivan sika hyvä juttu! Pojat siedättyy siinä samalla sietämään paremmin muita koiria, jopa irlis Jason oli kiva kaveri. Tähän osallistutaan kolmen viikon päästä uudestaan! Tämä yhteislenkin kuva on meidän kouluttajan ottama salakuva, kun siirryin poikien kanssa sivuun rauhassa juomaan, kuva näkyy myös koulutuskeskuksen sivuilla. ;)
Meidän kouluttaja nappas salakuvan...
Rally-tokossa paineet kasvaa, kun ilmoitin minut ja Väinön kaksiin mölleihin! Joo okei, ne on vaan möllei, mut sielläki on tuomarit jotka arvostelee suoritusta... Me reenataan nyt toukokuun loppuviikot rally-tokoo kaksi kertaa viikossa ja koitan jaksaa reenata kotonakin aina kun kerkeää, mut se on kotona niiiiin tylsää!
Agilitykin etenee kovaa vauhtia, mutta ensi viikolla aksatunti jää välistä. Osallistun silloin rally-toko mölleihin... huh! Mulla ei siis todellakaan ole vapaa-ajan käytön kanssa ongelmia!

1 kommentti:

  1. Moi, Luin juuri blogiasi ja vilkaisin nopeasti sen läpi. Meillä on viisi vuotias Chihuahua jolla lääkäri epäilee olevan syringomyelia, kuviin pitää seuraavaksi varata aika, pelottaa voiko koira elää onnellista elämää sairauden kanssa vai onko edessä lopetus lähitulevaisuudessa. Kotoa löytyy myös toinen chihu herra, hän on kahdeksan vuotta. Yhdessä kuvassa teillä oli makeet rappuset koirille sohvalle menoa varten, mistä olet ne hankkinut? -Suski

    VastaaPoista