lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kickbikeilyä, mettäilyä ja koirapuistoa

On ollut ihana sää ja olokin sen mukainen. En tiedä mikä energia kärpänen on muhun purrut... Tänään käytiin kokeilee kickbikeä kunnolla ja vedin Väinön kanssa melkein tunnin lenkin. Saisi vaan tuon öttiäisen tajuamaan, että siinä pitää juosta eikä pysähdellä haistelemaan!
 
Illalla sitten innostuttiin lähtemään metsälenkkeilemään ja pojat kulki 10metrin flexeissä mukana. Ihanasti aurinko paistoi vielä matalalta alkulenkistä. Ylin kuva on otettu juuri lenkin loppupäässä, kun alkoi hämärtymään.
Ihana aurinko! 
Metsästä löytyy niin paljon tutkittavaa.
Pojista ei saanut mitään järkeviä kuvia ellei niitä käskenyt pönöttämään jonkun kannon tms päällä... Muuten kuvissa näkyi vain häntä tai takapuoli.
Ja tässä ainoa järkevä kuva minkä Leevistä sain. Tyyppi ihmettelee metsästä kantautuvaa linnun ääntä.
Metsälenkkeilyn jälkeen päätettiin vielä pyörähtää koirapuistossa. Pojat rallasivat sydämmensä kyllyydestä, kunnes alkoivat energiat hiipua ja suunnattiin kotiin päin. Kotona pojat saivat vielä ilta ruuan ja hetken leikkien ja luiden syömisen jälkeen molemmat näyttivät tältä.
Jos tässä hetken tuhisis ja uinuis.
Huomenna voisi ottaa vähän rennommin. Väinö on tällä viikolla ollut kolmissa ohjatuissa treeneissä ja sen lisäksi ollaan käytä joka päivä vähintään 1h lenkki/ilta. Leevikin vasta toipui vatsataudistaan, niin pieni välipäivä tulisi kysymykseen, tämän lenkkispurtin jälkeen. :) Ensi viikolla kun pääsiäisen takia ei ole maanantain treeniä, niin voisi sen päivän pyhittää lenkkeilylle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti